субота, 8 травня 2021 р.

 

                                    «ПОДВИГ, ЩО ЗАЛИШИТЬСЯ В ВІКАХ»

 

   Уклонимось  полеглим низько

   Поглянемо  -  бо навкруги

   Біль Вітчизни в обелісках,

   В жалобних гранітних списках

   Там - найдорожчі з дорогих!

 

 Пам'ять . Це не просто частина історії . Пам'ять – це наша совість, біль, наша гордість . Все далі відходять грізні роки Другої Світової війни. Але не згасає пам'ять про тих, хто приніс на вівтар Великої Перемоги своє життя, хто поліг у боях заради щастя інших.

Дню пам’яті та примирення  , Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, пам'яті наших дідів, батьків , пам'яті тих, хто поліг смертю хоробрих, пам'яті всіх , чиї серця обпалила  Друга світова війна присвячується   захід , що провели Промінський сільський клуб та бібліотека для жителів села. Біля пам’ятника односельчанам фронтовикам зібралась громада села ,  відбувся урочистий мітинг. Учасники художньої самодіяльності сільського клубу підготували концертну програму,  та  поклали квіти до пам’ятника  . Всі присутні  вшанували   хвилиною мовчання тих героїв , які  боролися проти нацизму, віддали своє життя за честь, свободу і незалежність, всіх , хто поліг на полях битв Другої Світової війни.

В сільській бібліотеці пройшла історико-краєзнавча година  «У війни не жіноче обличчя» , де присутні ознайомились з неймовірними жіночими історіями Другої світової війни .



















 

Немає коментарів:

Дописати коментар